Mustikkakakku
Näin elokuussa mustikoista on ihana tehdä kaikenlaisia herkkuja kakkuja, piirakoita ja mitä ikinä keksiikään, Tämän mustikkakakun tein vuosi sitten. Minulla on eräs kakkuresepti jota olen käyttänyt monia vuosia ja todennut erittäin hyväksi ja herkulliseksi.
Leipominen on itselleni sellaista hyvän mielen terapiaa, jota rakastan. Jatkuvasti yritän löytää uusia ja parempia reseptejä, joita testailla. Joskus onnistumisien sijaan on myös epäonnistumisia ja se on ihan okei. Kaikkea pitää testailla ja kokeilla
Mustikkakakku
200g digesivekeksejä
50 g vegaanista voita
TÄYTE:
400g alpron rahkaa
1 prk vegaanista tuorejuustoa esim Violifen creamy
1-2 dl mustikoita
1 rkl perunajauhoja
1 dl tomusokeria
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
Murskaa keksit ja lisää pehmennyt voi sekaan.
Laita keksimassa kakkuvuokaan leivinpaperin päälle ja levitä tasaisesti
Tee kakun täyte sekoittamassa kaikki aineet sekaisin
Lisää täyte pohjan päälle ja laita kakku uuniin 20-25 minuutiksi
Anna kakun jäähtyä ja herkuttele !
Kommentit
Lähetä kommentti