Mustikkaiset Granolakupit
Reseptikansiostani löytyi ohje granolakupeille, jota en ole aikaisemmin testannut ikinä. Joten päätin hieman kokeilla ja tuunailla omanlaiseksi versioksi. Granolapohjaan lisäsin vielä alkuperäisen ohjeen lisäksi noin desin taateleita ja yhden muussatun banaanin, Täytteessä ohjeessa luki jogurtti ja mustikkasurvos. Itse päätin tehdä täytteestä vähän samantyylisen mitä joskus teen vegaanisista juustokakuista.
Tämä oli pientä testailua ja ohjeen tuunailua joka osoittautui todella herkulliseksi. Itse rakastin tätä ja varmasti tulen jatkossakin tekemään vähän eri täytteillä. Haluan vielä testailla mangorahkalla ja vaniljarahkalla millaisen lopputuloksen saan aikaan. Vaihtoehtoja on monia. Myös varmasti tomusokerin tilalla voisin koittaa yhtä hyvin vaahterasiirappia. Tämä on varmasti hyviä sellaiseen herkkunälkään, kun tekee mieli jotain makeaa ja hyvää.
Granolakuppi:
4 dl Kaurahiutaleita
1 dl Seesamsiemeniä
2 rkl Chiansiemeniä
½ dl Kurpitsansiemeniä
3 rkl Vaahteransiirappia
3 rkl Öljyä
3 rkl Vettä
½ tl Kardemummaa
1 Banaani
noin 1 dl Taateleita
Täyte:
n. 200g Alpron rahkaa
noin 2 dl Mustikoita
pari rkl Perunajauhoja
n. 3 rkl Tomusokeria
Sekoitetaan granolan ainekset ensin kunnolla sekaisin ja sitten levitellään massa öljyttyyn muffinivuokaan ja annetaan olla uunissa 175 asteessa 10 min. Lisätään täyte ja annetaan olla vielä 20 min uunissa. Poista jäähtyneet granolakupit vuoasta ja herkuttele !
Kommentit
Lähetä kommentti